Tüm bayilerdeki ürünleri görüntülüyorsunuz. ÜYE GİRİŞİ / ÜYE KAYDI yaparak sipariş vermeye başlayabilirsiniz. Giriş için buraya tıklayınız.

 

BİZDEN HABERLER

 

ONUR KULP MOBİLYA AKSESUARLARI;


1994 yılında kurulan firmamız yaptığı teknolojik makine yatırımları ile üretim sektöründe önde gelen firmalar arasına girmiştir.


Onur Kulp piyasadaki arz talebi iyi bir şekilde değerlendiren, yeniliğe açık olması nedeniyle en sağlıklı büyümenin müşteri memnuniyetine dayalı olduğunu bilen ve müşterilerine maksimum faydalar üreten bir kuruluştur.

 

Kaliteli ürün, kaliteli hizmet prensibinden vazgeçmeden en uygun fiyatı sunmayı ilke edinen firmamız, fabrikasyon üretim yapmaktadır.


Onur Kulp üretim teknolojisi, ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları, satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini hedeflemiştir.


Firmamız mobilya sanayinin eriştiği en son teknoloji ile donatılmıştır. Üretimin her aşamasında kalite kontrol alanında uzman ekip ve ekipmanlarla hassasiyetle yapılmaktadır.


Onur Kulp üretim maliyetlerini düşürüp, pahalı ürünün kaliteli olmadığını, uygun fiyata da kaliteli kulp üretilebileceğini ispatlamıştır.


Yurt içi ve Yurt dışı çalıştığımız seçkin firmalardan aldığımız güç ile giderek büyümekte ve büyük bir ONUR KULP ailesi olmaktayız.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright © 2017  -  All Rights Reserved - Powered by İpekci bilgisayar